Nu bor jag officiellt i Sågen :)

Tjenare tjenare. Sitter och har lite tråkigt, ska sova snart. Nu har jag flyttat och har bara lite grann kvar att packa upp. Det var lagom kul att komma till statoil och den enda bilen dom hade inne var den största. Det gick ju bra, den var bara lite läskig att köra i början. Snälla Mary, Johan och Tommi hjälpte mig att bära allting. Så nu bor jag officiellt inte i Västerhaninge längre. Jag hade en stor flyttkartong med skor och typ 5 med kläder! Ibland så undrar jag hur fan jag köpt allting. Plus att nu har jag ju en tv så Marre kopplade in mitt Wii och vi har sutttit och nördat oss :) Nej, nu ska jag försöka att sova, har lite grejer som ska göras i morgon. Som tex jag och syster ska till stallet, WIO WIO WIO!
Peace!


Wohoo!

Sitter i soffan och kollar på någon cpserie. Har precis kommit hem från Stockholm Ink Bash och har två coola tröjor som jag var tvungen att köpa. Och så gjorde jag en ny ascool tatuering =) Jag tycke ju att min högra handled kände sig tom och ensam så jag har funderat ett tag på att göra en stjärna där. Vad är då bättre än en mässa med massa, och jag menar massa bra tatuerare? Jag gjorde min hos någon spanjor som knappt kunde engelska^^ Men jag blev jättenöjd! En liten stund in så beodrade jag Marre att gå och köpa något alkoholhaltigt till mig. Den gjorde fan ondare än den jag har på den andra handleden! Fy fan, jag höll på att börja gråta. Tur att jag inte har fler handleder att göra något på iaf :) Åka dit nästa år är fan ett måste! Nu ska jag leka lite med datorn och sen sova. God natt.
Peace!

American History X

Sitter just nu och kollar på den filmen. Den är jävligt bra men jag har så svårt för den. Det gör ont att titta på den. Den visar verkligen att hat bara föder hat, det finns inget positivt med att hata någon. Det kommer bara gå ut över en själv till slut endå. Nej nu börjar den bli sorllig och jag kommer snart börja böla som ett barn :p Jag skriver kanske lite mer sen om jag inte glömmer bort ;)
Peace!

Skriv din rubrik här

Just nu sitter jag och kollar på How I met your mother. Pratade precis med Erica (grattis igen tjockis) och jag ska hem till henne idag. Ska titta färdigt på det här sen ska jag fixa håret och åka. Jag måste även hem till min lägenhet och packa ihop mina saker, ska ju flytta snart. På söndag ska jag och Ylva till Tyresta och rida Gubben. Min absoluta drömhäst! Han är precis den hästen jag drömde om att ha när jag var liten, åhhh, det ska bli så kul! =) Men nu ska jag göra mig i ordning, hörs sen.
Peace!

Haha, sug på den :)

Jag var först! Iofs var jag sju sekunder sen men jag var först med att gratta min tjockis. sådeså^^
Puss på dig Erica och grattis igen =)
Peace!

GRATTIS GRATTIS!!!!

GRATTIS ÄLSKADE ÄLSKADE ERICA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!! <3

Måste sova nu..

Jag ska upp tidigt i morgon, jag ska köra Emely till skolan. Jag ska vara i vh halv åtta.
Jag måste även börja fixa mina grejer i morgon. Jag fick precis veta att om jag flyttar den här veckan så behöver jag inte betala hyra för september. Synd bara att jag har hela veckan planerad. I morgon ska jag köra Emely sen börja packa mina grejer och städa. På torsdag är det fika och Erica som fyller år. På fredag är det kryssning med lekplatsligan, dvs Marre, Mary, Tim, Tims kompis, Mogge, Emelie och nån till^^ På lördag kommer vi hem från kryssningen, ska tydligen hem till Erica på mer fika plus att jag och Mary är bjudna på fest. På söndag ska jag fixa en lastbil och köra över mina grejer som förhoppningsvis är nerpackade. Jag snackade med Marre och Mogge och jag hoppas att dom hjälper mig, inte en chans att jag skulle klara att göra det själv. För ett sånt jobb behövs någelunda starka män :p
Nej nu måste jag lägga mig så att jag kommer upp i morgon.
Peace!

Ony i skrattmusklerna :)

Fy fan vaf roligt vi hade! Stephen Lynch äger! Jag skrattade så mycket att jag inte kunde sitta stilla plus att jag fan höll på att kissa på mig XD Han körde några gamla låtar och det var kul att höra hur alla sjöng med samtidigt som de försökte hålla sig för skratt :p Jag måste verkligen gå om han kommer till Svergie nästa år *hoppas hoppas hoppas*
Det var verkligen nonstop skratt i två timmar. Plus att det var inte helt fel att sitta en halvmeter ifrån scenen heller, den där mannens mimik är så ägande! Nu ska jag iaf fall sova, hoppas att alla har haft en lika rolig kläll som jag och Mary :)
Peace!

Stephen Lynch i kväll då :)

Yay! Som vi har väntat och äntligen är kvällen här :p Jag och Mary ska se Stephen lynch på Oscarsteatern i kväll, det kommer bli shitfun^^ För att byta ämne lite så hade jag världens sjukaste dröm i natt. Det var spindlar överallt! Och dom var gigantiska! Kroppen var stora som apelsiner och benen ska vi inte prata om... Dom kröp på mig hela tiden, så fort jag satt ner någonstans så var dom på mig :'( Tur iaf att jag hade Johan med mig, till och med i mina drömmar så får han vara spinderdödare. Dö borde dom göra allihopa! Nej, nu ska jag äta lite och sluta tänka på spindlar.
Peace

Lollipop lollipop ooh lolilolilolilolipop *smack* Badumdumdum

Nej, jag är inte alls flumm idag^^ Var ju hos Erica igår och åt jättegod kycklingtaco. Fast vi upptäckte nog att vi och köksredskap inte alltid funkar så bra ihop som man kan tro ;) Och till efterrätt tvingade Emely mig att baka kladdkaka. Som vanligt blev den jättegod * klapp på axeln*. Jag måste nog hoppa in i duschen snart, ska in till stan med Mary idag. Vi måste kolla upp exakt var Oskarsteatern ligger så att vi vet vart vi ska i morgon. I morgon, yay! Det är bara en dag kvar! Vi ska ju se Stephen Lynch, han äger. Vi kommer säkert skratta så mycket att vi kissar på oss^^ Hmm. Får nog lägga ner ett par extrabyxor i väskan för säkerhets skull, haha. Men men, nu ska jag duscha.
Peace!

Socfall är vi allihopa, allihopa!

Fy för att bli väckt av telefonen! Erica ringde mig, vi ska mötas i handen i dag. jag måste till soc och ansöka om pengar för nästa månad, suck. Jag vill bara ha ett jobb så att jag kan betala min hyra själv, är det verkligen för mycket begärt? Den här månaden har iofs varit lite slö för mig men jag har ändå sökt 22 jobb. Hur länge ska jag behöva hålla på så här?
Man får komma ihåg de positiva sakerna, som att jag råkade beställa två saker på nätet i går. Ett par örhängen i silver som är hur coola som helst och ett armband. Jag kännde att jag behövde muntra upp mig själv, plus att det kostade typ ingenting och men med lite puppyeyes så kan jag nog få pappa att betala det åt mig =) Nej, det ska jag inte, jag är en vuxen människa. Min pappa ska inte ta hand om mig längre! Aja, dags att runda av så att jag kan åka någon gång.
Peace out

*Gäsp*

Ska nog sova snart. Men först: Criminal Minds :) Snälla Erica sa att hon skulle fixa en fin design till min blogg. Jag hade tänkt något med döskallar (döööh) men endå lite glatt och gulligt, typ rosa eller nåt :)

Nej, jag tycker inte om döskallar alls.. =)

Design..?

Det här funkar ju inte.. Ska jag ha en ny blogg måste jag ju ha en ny design också, synd bara att jag är helt IQbefriad när det kommer till sånt. Får snacka lite med Erica eller Marre, det är bra att känna folk som är smartare än en själv gällande vissa områden :p Får se hur det blir..
Peace out :)
// Kim

Promenad :)

Jag har precis kommit tillbaka från en skön promenad med syster. Hon ringde när jag precis höll på att stänga av datorn och skulle gå ut. hon behövde hjälp med att skriva en grej. Klantarslet har ju brutit handen och kan inte göra särskillt mycket^^ Så jag tyckte att jag kunde hjälpa henne om hon gick ut med mig. Så vi promenerade i skogen och tog en skön rökpaus vid det fina vattnet. Vi snackade lite och kom fram till att vi ska nog åka till Irland. Jag vill ju verkligen åka tillbaka dit. Det är så underbart där! Så den 14de december åker vi. Det är ju iofs bara två månader sen jag var där men man blir ju helt kär i stället! Shoppingen är typ gratis känns det som. När jag var där senast så var det dyraste jag köpte ett par skor som gick på 400, och dom var så värda dom pengarna. Priserna är helt sjuka! Ett par jeans för 70 kr, och tröjor för ca 50! Fast det roliga är hur dumsnål man blir av priserna, när jag stod där inne på Penney's, som för övrigt är den nya religionen^^ och kollade på ett par jeans som kostade 19 eouro och tänkte "har jag verkligen råd med dom här?". Sen kom man ju på hur dum det var. Hallå?! Ett par jeans för 200 spänn, klart jag ska ha dom! Aja, nu ska jag tydligen titta på Bolt med Melvin och Tristan men vi höres.
Peace!
//Kim

VILL HA!!!

http://blendapparel.com/shirt_peace  Jag måste se till att köpa, den är ju urhäftig! Eller, är det bara jag som gillar den? Jag får komma ihåg det vid löning :)

God.. Ehh.. Morgon..?

Vaknade för någon timme sen av folk som håller på med typ lövblåsare utanför. Bra sätt att starta dagen, eller något sånt. Idag ska jag söka jobb som vanligt, och eftersom att jag varit så promenadsugen i några dagan nu men inte haft tid så ska jag ut och gå idag :) Mot jobbsökandet and beoynd!^^
Vi hörs väl sen eller nåt..

//Kim

...

Sitter här, uttråkad som fan. Vet inte riktigt vad jag ska göra... Tankarna far runt i huvudet hela tiden, jag kan inte riktigt varva ner. Det återkommande temat är ju jobb. Jag sitter och söker jobb som en idot varje dag men får inte ett skit! Till och med ett "nej tack, vi är inte intresserade. Men tack för din ansökan" tycker jag iaf att man borde få. Men men, folk är ju dumma i huvudet, så är det bara. nej, jag får hålla ut så länge. Det löser sig nog, jag ska lösa det om jag så måste söka alla jobb i Svergie 100 gånger om. Jag är en simmare! Många fattar nog inte vad det betyder, men mina närmaste förstår. Jag tänker inte sjunka, inte nu när jag tagit mig så här långt. Det löser sig, Det löser sig, Det löser sig. Hoppet är väl det sista som lämnar människan?

//Kim

Nu ger vi det ännu ett försök

Nu jävlar! Nu tänkte jag att jag skaffar en helt nu blogg. För om jag gör det så kanske jag fortsätter med bloggandet, kan man ju tro. Men jag lovar, jag ska göra ett tappert försök.

// Kim

RSS 2.0