Oj, nu var det länge sen jag skrev

Nu vet jag inte riktigt var jag ska börja någonstans. Det var ju ett tag sen jag skrev sist.. Sitter just nu och kollar på Criminal minds, som för övrigt är världens bästa program! Åkte till Irland med Ylva och Vanja för typ en vecka sen, och jag var jäättedum som missade Emelys födelsedag! Jag köpte massa fiiiina kläder. Shitload med kläder = en glad Kim =) Och ja.. Vi gjorde inte så mycket förutom att shoppa, shoppa, shoppa, ta en rökpaus, shoppa, lämna av alla kassar på vandrarhemmet, gå och shoppa lite till och äta onyttig mat. Plus att jag åker tillbaka den sjunde januari, yay!


DET ÄR JULAFTON IDAG!!
Jag som har varit utan julstämmning hela tiden och varit lite orolig över att jag inte kommer in i det, men nu jävlar! Jul jul, strålande jul! Jag längtar tills vi kommer få se Melvins och Tristans glada miner när dom får riva upp alla paket. Vi andra har kommit överens om att inte köpa julklappar till varandra i år. Det känns bra, ingen stress, ingen ångest över att någon inte blir nöjd men sitter med ett fakesmile. Vi ska fira som förra året, jag, Lina, Ylva, Marre och pojkarna. Det känns också jävligt skönt, ingen fyllefamilj som inte kan prata i normalton, utan bara våran nöjda egna lilla "familj". Förra året kom jag fram till att jag tycker om julen, jag tycker faktist mycket om julen. För första året på länge så satt jag inte ensam i ett rum och grät för att alla är helt dumma i huvudet, vi hade jättetrevligt, vi skrattade och var glada. Jag hoppas på en sån jul igen.

Nej, nu ska jag fortsätta att kolla på tv och sen gå och lägga mig.


GOD JUL!!

091207

Visste ni att jag är en fegis? Jag är det, jag är rädd för nästan allt.

När jag var liten så var jag jätterädd för mörker, både inne och utomhus. Ibland kan det komma tillbaka än i dag. Inte på samma sätt som när jag var liten, då var jag rädd för monster. Nu kan jag bli rädd när jag är ute, lite beroende vart jag är någonstans. Varje gång jag ska hem själv från Erica så har jag min pepparspray i handen tills jag är vid min port. Är vi ute i skogen är jag livrädd för att träffa på en älg, trampa på en orm, få en spindel i ansiktet, ja vad som helst.

Jag är ju rädd för typ alla djur som finns också. Alla kryp är äckliga, de har för många ben och är bara helt vidriga. Gnagare är sjukt opålitliga, jag vill inte ens klappa dom för jag vet att de kommer att bitas! Hundar och katter är nog de enda djur jag inte är rädd för, men det stämmer nog inte riktigt det heller. Jag tycker att katter är lite  läskiga, inte katter jag känner men andras katter vågar jag inte riktigt klappa. Stora djur ska vi inte ens prata om! Allt större än en schäfer skrämmer skiten ur mig! Jag hatar skogen mest på grund av småkrypen men på en andraplats kommer det faktum att jag vill inte träffa på en älg, ett rådjur eller ett vildsvin.

Köra bil och också läskigt, jag hatar att köra på vintern eller när det regnar. Då har man så lite kontroll om något skulle hända. En liten sladd och man är körd, det tycker jag är skitläskigt!

Jag vet inte riktigt varför jag kom att tänka på allt det här men nu vet ni, jag är nog den största fegisen ni någonsin kommer träffa

RSS 2.0